Monday, 24 October 2011

buah hati Cik Tin..=)





tadaaaaaaaaaa...ni la buah hati Cik tin..=)=)...cute kan...=]=]
kucing-kucing Cik Tin semua nyer berasal daripada Parsi
sekarang, kat rumah Cik tin dah ade 8 ekor kucing..banyak kan..=)

GANU NELANG~~



Assalamualaikum..

First, cik tin mintak maaf sangat-sangat sebab dah lame tak update blog, rase-rase nyer dah dalam 2 bulan kot..hehe..maklumlah sibuk dengan assigment, test dan sewaktu dengan nyer..so, cuti seminggu ni la cik tin ada sedikit mase..=)

so, berbalik pada tajuk entry ini, 'ganu nelang'..hehe..tuk pengetahuan semua, cik tin berasal daripada terengganu (ada kaitan ke..hehe)

pada 22 Oktober 2011, pasukan bola sepak Terengganu telah berjaya mara ke pentas final Piala Malaysia 2011 setelah menang agregat 4-1 ke atas Selangor

tahniah untuk pasukan bola sepak Terengganu kerana sekali lagi berjaya ke peringkat final pada musim ini setelah berjaya ke peringkat final pada Piala FA hari itu dan telah berjaya membawa pulang piala FA ke Terengganu. Semoga Piala Malaysia juga menjadi milik kita

~Semarak Darul Iman, sokongan sepanjang zaman~




 
Template Edited by Miss Pelangy| All Rights Reserved And Protected |