Tuesday, 23 August 2011

saya budak baru belajar..=)


Assalamualaikum wbt...
Alhamdullilah..akhirnya terhasil nyer sebuah blog dari saya..hehe.. actually,this is second assgment for ICT..buat blog..aduiii time Puan Widura, lecturer ICT cakap, kene buat blog tuk second assgment, rase dh nk jatuh dh "mandible" ni..ternganga..hak3.. bukan ape..cik tin ni jenis yang suke jadi silence reader jer..banyak jugak la blog2 yang cik tin dh stalker..so, bile dah ad blog sendri ni, InsyaAllah, cik tin akan jage elok2..cewahhh..=) n....saya budak baru belajar..slah silap tolong betul kan..ni pn,banyak kekurangan, cik tin x tau sgat psal blog ni, kene slow2..huhu..=)
wassalam..

2 comments:

 
Template Edited by Miss Pelangy| All Rights Reserved And Protected |